Case study – Contemporary conservatory rejuvenates listed property

This slideshow requires JavaScript.

CASE STUDY – Contemporary conservatory rejuvenates listed property

LOCATION

Birmingham

COST

c.£40k for a similar bespoke structure

REMIT

To create a bright living space from a hitherto little used outside area for a grade II listed property

INFO

Working with a local architect, Apropos created a sympathetic bespoke conservatory for this grade II listed Birmingham property. The clean, modern lines of the conservatory complement the property perfectly; allowing the character of the original building to flourish, whilst providing a thoroughly contemporary twist.

As the images in the slideshow highlight, prior to the erection of the conservatory the external area was nothing more than dead space, containing overgrown bushes and garden paraphernalia.  The conservatory has completely regenerated this dead space, providing a living area that will be well-loved in the years to come.

Advertisements

2 thoughts on “Case study – Contemporary conservatory rejuvenates listed property

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s